Brug den altandør til andre steder end selve altanen

26 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du er måske klar over, at der findes mange forskellige typer af altaner, hvor man kan have de små franske, der stritter ud til en offentlig vej, hvor man ikke selv kan stille sig derud med andet end en halv fod.
Og så kan man have de store, hvor man kan afholde et mindre middagsselskab med plads til grill og gavebord, så længe altanen kan bære den vægt.

I samme ombæring findes der også mange forskellige altandøre til disse altaner, da de jo gerne skal passe sammen i stilen og samtidig være praktiske.

Men der er jo ingen, der siger til dig, at du ikke må bruge din altandør som terrassedør. Det er jo helt op til dig selv, hvor du vil bruge den, og hvad du vil kalde den.

Hvis du spotter en dør, som der er sat til at være en altandør, så kan det jo ikke udelukkes, at du godt kan bruge den som terrasse samtidig.

Altandörr

Den altandør har mange brugsmuligheder

Men det behøver jo ikke at stoppe her, for det kan også være, du har en tagterrasse, hvor du vil bruge den her altandør til, og det skal du da også bare bruge den til, hvis du ønsker det.

Endvidere kan det jo være til en balkon, at du vil bruge sådan en altandør, og det skal da ikke stoppe dine drømme, bare fordi man kalder det en altandør, og du vil bruge den til din balkon.

På samme måde kan du eventuelt også blande det samme og bruge en balkondør, en terrasse dør og en helt anden type dør til at være den slags, der fungerer mellem indersiden af huset og så til at komme udenfor, selvom det måske ikke ligefrem skal fungere som den store hoveddør.

Der er virkelig mange muligheder med den altandør – og de andre døre!

Flere Nyheder