Drop pillerne med hjælp fra et misbrugscenter

28 marts 2020 Astrid Pedersen
Drop pillerne med hjælp fra et misbrugscenter

Er dit forbrug af læge ordineret medicin kommet ud af kontrol – og har du for længst overskredet mængden for den anbefalede daglige dosis af dine angst dæmpende eller smertestillende piller? Føler du, at det er umuligt at komme igennem dagen uden en vis mængde medicin i blodet? Og har du måttet ty til det sorte marked for at skaffe den nødvendige medicin? Så har du udviklet det, der populært kaldes pillenarkomani, og som i fagsproget benævnes afhængighed af receptpligtig medicin. Og så bør du søge hjælp til afvænning på et misbrugscenter.

Kan jeg blive afvænnet permanent på et misbrugscenter?

Et misbrugscenter, som har en professionel tilgang til misbrugsbehandling, vil som regel have en ret høj succes rate, når det handler om afvænning. Det betyder, at størstedelen af de misbrugsramte personer, som har gennemgået et behandlings forløb på et misbrugscenter, vil kunne leve resten af deres liv uden misbrug og afhængighed.

Dette skyldes, at et professionelt misbrugscenter benytter sig af særlige metoder i forbindelse med afvænning. Et misbrugscenter med respekt for sig selv vil heller aldrig love dig bedring eller afvænning i løbet af kort tid uden de store anstrengelser. Permanent afvænning kræver hårdt arbejde, og tager lang tid.

Der er ingen quick fixes, når det handler om afvænning og misbrugsbehandling. Du skal således gå efter et misbrugscenter, som tilbyder behandling fra afgiftning til udslusning – og også gerne med opfølgende møder og samtaler efter endt behandlings forløb.

Samtidig er det også en god idé at vælge et misbrugscenter, som anvender en behandlingsmetode inkluderende din eventuelle familie. På den måde er du nemlig sikret et solidt og kærligt fundament for opbygningen af din nye afhængighedsfri tilværelse.

Hvor finder jeg et godt misbrugscenter i Danmark?

Blandt de mere velrenommerede danske misbrugscentre finder du Behandlingscenter Stien, som behandler misbrug ved hjælp af Minnesota modellen. Få mere information på https://behandlingscenter-stien.dk 

Flere Nyheder