En husblog man forstår

08 januar 2021 admin

Steps til den rigtige blog

Når man er på udkig efter den helt rette hus og have-blog, er der nogle bestemte ting, man bør kigge efter. Der eksisterer nemlig utroligt mange blogs ude i verden, som indbefatter mange af de bolig og interiør råd, som gives på diverse boligblogs. 

Så hvordan hitter man hoved og hale i de tonsvis af influencere og bloggere ude i verden, når du skal til at reparere eller renovere noget i den bolig og har brug for inspiration?

Først og fremmest er det en god idé at se om bloggen er dansk. Ikke fordi der er noget galt med udenlandske bloggere, men når det lige præcis kommer til hus og have, kan der være noget kultur, der spiller indover. 

For eksempel i USA, hvor amerikanske huse og haver for det meste er meget overdrevne og moderne, har vi i Danmark et lidt mere gammeldags look på vores huse og ikke mindst en mere minimalistisk stilart. Hvorimod man med tøjmode, godt kan lade sig inspirere af den amerikanske overdrevenhed, er det lidt sværere at fortryde en væg eller et nyt rum. 

Lad dig afspejle i bloggen

Dernæst er det en god idé at vælge en husblog, som er god til at visualisere ting. Ved en masse billeder og videoer, er det nemmere for dig som læser at forstå, hvad der menes, med de diverse tiltag og ideer. 

Til sidst er det selvfølgelig også vigtigt at vælge en blog, som du måske kan afspejle dig selv lidt i. Det nytter ikke noget, at bloggen ligger så langt væk fra din egen stil og ideer, at det alligevel ikke er noget, du nogensinde vil give dig i kast med. Så hellere vælg en blog, hvor inputs, tips & tricks, faktisk er noget, du måske vil benytte og ikke mindst fører videre ud i livet.

Flere Nyheder

Side om spil med

12 oktober 2018

Side om spil med