Få et mindre støjende bolig med nye døre

28 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Bor du i en bolig hvor der er en masse støj og det er fra selve boligen og ikke udenfor, kan du tjekke hvilken type indvendige døre og karme du har. Hvis din boligs døre er celledøre, vil der blive meget lydt og du kan med fordel udskifte dem med en massiv eller kompakt dør og en karm med en tætningsliste.

Det er især rum som børne- og soveværelset, badeværelset og bryggers du skal være opmærksom på har lydisolerende døre. Er du i tvivl om du bør udskifte dine døre, kan du med fordel få råd og vejledning af en fagperson til hvilke døre du med fordel kan vælge.

indvendige døre

Hvilke døre skal du vælge?

Når du skal vælge døre skal de passe til din bolig. Det er døre som du skal se på i mange år, så det er vigtigt at de passer til boligen og din stil selvfølgelig. Som udgangspunkt kan man sige at har du et parcelhus, en patriciavilla eller en gammel herregård skal du kigge på en fyldningsdør, fransk døre eller en glasdør. Har du en mere moderne lejlighed eller villa, som er mere stilren i sit udtryk, skal du overveje en dør med glatte overflader. Med eller uden glas i. Men i sidste ende er det dig og din smag der er afgørende.

En massiv eller kompakt dør koster lidt mere end en celledør, til gengæld har den som regel en flottere finish og den vil være nemmere at rengøre. 

Du kan vælge selv at måle op og så købe dine døre online. Det er ikke svært blot du sikre dig at du måler op korrekt, for som udgangspunkt kan de ikke byttes. Har du ikke selv mod på projektet kan du få en fagperson til at hjælpe dig. Han kan også hjælpe dig med at få dørene og karmene monteret.

Flere Nyheder