Flere caps på samme tid?

21 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Har du også det problem med, at du ikke ved, hvad det er for en cap, som du skal tage på, når du vågner om morgenen?

Du har måske en hel selektion af caps, som du bruger til forskellige anledninger, men i dag er ingen stor dag, så det er ikke en speciel cap, som du skal have på; eller også er din sædvanlige cap til vask eller lige gået i stykker, og så er gode råd dyre, for du kan ikke bare møde op i dag uden en cap på hovedet, for det føles helt forkert.

Du er kendt som den med en god cap op, og du står altid snorlige med din cap, og du plejer at give andre tips til, hvad det er for en cap, der vil passe til dem, samt hvad der rør sig på markedet af caps.

Tit anbefaler du dem at købe en på https://high5shop.dk/collections/caps .

caps

Der er begrænset plads på hovedet til caps

Du er endda ved at blive desperat nu, for du har heldigvis fået snævret valget ind til et par caps, men du kan ikke beslutte dig blandt dem, som du står tilbage med, og du er ved at have travlt med at komme ud af døren, hvis du skal nå det hele.

Derfor begynder du at overveje, om det måske ikke kunne svare sig at have mere end én cap på, for så kunne du trods alt have en skygge foran i panden og bag dig, hvis du sætter den ene på omvendt.

Måske er det endda noget, som der kan gå hen at skabe mode, og så kan du vælge at have den ene på i en periode i løbet af dagen, hvis du føler mere for det.

Heldigvis beslutter du dog for, at det kommer til at være for besværligt, hvis du skal have så mange caps på, så du må tage en beslutning i blinde, for alle dine caps er heldigvis pæne.

Flere Nyheder

Side om spil med

12 oktober 2018

Side om spil med