Opnå stærkere erektion med penisringe

02 december 2018 Astrid Pedersen
Opnå stærkere erektion med penisringe

Erektil dysfunktion er en mere normal lidelse, end vi umiddelbart tror. Det er jo ikke ligefrem noget, vi går og taler om til daglig – de fleste mænd er skamfulde og ulykkelige over deres manglende evne til at opnå eller bevare en tilstrækkeligt hård rejsning til at gennemføre et normalt samleje.

Til alt held gælder det for de flestes vedkommende, at rejsningsproblemet ikke er permanent. Langt de fleste mænd oplever problemer med erektionen en eller flere gange i løbet af deres liv, men vender stærkt tilbage senere hen. Den udeblevne – eller manglefulde – rejsning kan skyldes mange forskellige faktorer, som for eksempel øget alkohol indtag, stress, sygdom eller medicinering. Og kun i de allerfærreste tilfælde anbefales det at medicinere imod erektil dysfunktion. Sandsynligheden for, at erektionen vender tilbage med fordums saft og kraft, er nemlig overvejende – især for yngre og midaldrende mænd.

Det nytter i hvert fald intet at bekymre sig unødigt over problemet. Det bliver det nemlig som oftes værre af.

Styrk din rejsning med penisringe

Hører du til det flertal, som periodevis oplever svigtende rejsning, kan du afhjælpe problemet ved hjælp af en smart penisring. Med en penisring får du muligheden for at opnå en stærk og hård erektion, som varer ved længe nok til, at du kan gennemføre et samleje (og lidt til).

En penisring virker således, at den blokerer for tilbageløbet af det blod, som under erektionen løber til penis’ svulmelegeme. På den måde bliver erektionen hårdere, og den falder ikke lige med det samme. Du bør dog tage din penisring af og give penis en pause efter cirka tyve minutter. Og føler du ubehag eller smerter ved at være iført din penisring, bør du øjeblikkeligt fjerne den – og eventuelt skifte til en knap så stram model.

Du kan finde et bredt udvalg af penisringe i alle udformninger hos belugi.dk

Flere Nyheder

Side om spil med

12 oktober 2018

Side om spil med