Skarp projektstyring med Project kurser

20 december 2019 Astrid Pedersen
Skarp projektstyring med Project kurser

Vil du gerne være en bedre projektleder? Ønsker du nemt og hurtigt at kunne lægge projektplaner, som tager højde for ændringer og ikke skrider? Og ligger det dig stærkt på sinde fra begyndelsen at sikre, at budgetter, deadlines og øvrige betingelser i så vidt muligt omfang overholdes gennem hele forløbet?

Så bør du lære at mestre et solidt og pålideligt projektstyrings værktøj, som kan være en uvurderlig hjælp i forbindelse med såvel planlægning som under selve afviklingen af projektet. Et sådant værktøj er Microsoft Project – og nu kan du deltage i givende og nyttige kurser, som ruster dig optimalt til at tage Microsoft Project i brug.

Hvorfor skal jeg lære Microsoft Project at kende?

Microsoft Project er et af de mest kendte og anvendte projektstyrings værktøjer over hele verden. Idet Microsoft Project integrerer 100% med alle applikationer i den mindst lige så udbredt Microsoft Office pakke, er Microsoft Project blandt projektledere i erhvervslivets absolutte favoritter. Dette betyder, at du med kendskab til Microsoft Project kan fungere som projektleder i virksomheder af alle typer og på projekter af alle størrelser over hele verden. Og det er da værd at tage med, hvis du satser på en international karriere.

Med Microsoft Project får du et redskab, som samler alle funktioner i eet. Du kan generere dynamiske road maps, opdatere din tracker, balancere dine budgetter og til en hver tid udskrive planer og rapporter. Når du bruger Microsoft Project som dit projektleder værktøj, kan du tilmed skabe flotte og overskuelige grafiske visualiseringer af projektets fremdrift, som kan fremlægges ved status møde med dine interessenter. Og Microsoft Project er helt eminent når det handler om at identificere afhængigheder og beregne mulige konsekvenser af ændringer i projektet.

Hos 4D kan du finde de mest vigtige Microsoft Project kurser. Find dit kursus i Project på 4d.dk

Flere Nyheder