Spar penge på dit lån

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Selvom du har brug for at låne penge, er der jo ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt i afdrag og evt. gebyr. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde det helt rigtige lån. Det kunne være et ikano bank lån.

I dag er det nemt at få et overblik over de mange lån, der er på det danske marked. Det kan du få på en af de mange sammenligningssider der findes på nettet. Her kan du gratis få mindst tre forskellige forslag på banker du kan ansøge. Nogle sammenligningssider tilbyder også at du blot sender en ansøgning af sted, som så ender hos flere banker, der efterfølgende vil sende dig et tilbud.

Husk at få et økonomisk overblik først

Uanset om du har fået tilbudt et nok så billigt tilbud, skal det betales tilbage. Derfor er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi før du siger ja til et lånetilbud. Start med at skrive ned hvad du har af indtægter og udgifter. Du kan også med fordel gøre dig overvejelser om du har mulighed for at tjene ekstra penge i en periode.

Har du flere små lån kan du overveje og ansøge om du skal låne ekstra penge, så du kan betale dem af. Det er dyrere at have flere små lån en et stort. Du vil spare mange penge da renterne er mindre og det samme er gebyrene. Du kan derfor ende med at få mere luft i dit budget selvom du låner igen.

Har du aldrig prøvet at lægge et budget, kan du enten finde en skabelon på nettet eller også kan du bede en ven om at hjælpe dig om at udfylde det. Husk det er til eget brug, så det er til din fordel at være ærlig.

Flere Nyheder